Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Master Vernevelaar SF3

Art. nr. SF3
De Master SF3 Disinfectant Spray Fogger is een eenvoudig te gebruiken, draagbaar en effectief apparaat, ontworpen om grote oppervlakken snel en efficiënt te saneren. Het is geschikt voor elke ruimte en kan worden gebruikt om kantoren, scholen, wachtkamers, winkels, ziekenhuizen, hotels, restaurants,
Prijs
€ 278,00
prijs per stuk
excl. BTW
Op bestelling Voorraad laag Op voorraad
stuk
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Bekijk video
Omschrijving
De Master SF3 Disinfectant Spray Fogger is een eenvoudig te gebruiken, draagbaar en effectief apparaat, ontworpen om grote oppervlakken snel en efficiënt te saneren.

Het is geschikt voor elke ruimte en kan worden gebruikt om kantoren, scholen, wachtkamers, winkels, ziekenhuizen, hotels, restaurants, voertuigen en nog veel meer te saneren.

Deze fogger machine is lichtgewicht, draagbaar en praktisch. Het is ontworpen om rond verschillende werkplekken te worden gedragen en het heeft een geïntegreerde handgreep voor gebruiksgemak en voor het richten van de desinfecterende spray op specifieke gebieden.

Deze Master chemische sproeier biedt een snelle verspreiding van desinfecterende vloeistoffen en is geschikt voor zowel op olie als op water gebaseerde desinfectiemiddelen.

Het heeft een groot sproeibereik en u kunt het sproeivolume en de deeltjesgrootte eenvoudig aanpassen aan de omgeving.

Het sproeibereik maakt het mogelijk om druppels desinfectiemiddel langer in de lucht te laten hangen, zodat een gelijkmatige verdeling voor een grondige reiniging wordt gegarandeerd.

Fogger machines bieden een snelle en efficiënte oplossing voor het saneren en steriliseren van alle oppervlakken en grote ruimtes.

Specificaties
Hoogte 415 mm
Lengte 405 mm
Type toebehoren/onderdelen Vernevelaar
Gewicht 3.5 kg
Breedte 260 mm
    Aan het laden
    Aan het laden