Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

GLORIA: de veelzijdige hulp bij tuinonderhoud!


Drukreinigers, plantensproeiers, onkruidbranders en nog veel meer: GLORIA heeft een ruim assortiment aan handige apparaten voor schoonmaak en onderhoud. Veel apparaten onderscheiden zich door hun veelzijdigheid: u kunt ze voor verschillende klussen gebruiken.

De MultiBrush-oppervlakteborstels zijn bijvoorbeeld echte multitalenten, met vier toepassingen in één apparaat. In een handomdraai bouwt u ze om van een voegenborstel naar graskantensnijder of een oppervlakteborstel voor steen of hout. U heeft de keuze uit de MultiBrush speedcontrol met een sterke elektromotor of de MultiBrush li-on speedcontrol met een 18V BOSCH accu met gegarandeerde flexibiliteit zonder snoer.

Met de MultiJet 18V kunt u allerlei oppervlaktes grondig schoonmaken. Dit hogedruk sproeisysteem heeft een geïntegreerde multifunctionele sproeikop en wordt gevoed door een Bosch accu. Daardoor werkt het effectief als krachtige reiniger, als schuimsproeier en als borstel voor het reinigen van diverse oppervlaktes. U kunt de MultiJet ook heel goed gebruiken voor gewasbescherming: voor het sproeien van water of gewasbeschermingsmiddelen. Dankzij een aanzuigslang die vloeistof uit elke bron zuigt en de BOSCH accu-power kunt u dit apparaat overal gebruiken; ook bijvoorbeeld onderweg of op de camping.

Wilt u gemakkelijker uw auto wassen of uw mountainbike schoonspuiten? Dan zijn de GLORIA schuimdrukspuiten een uitkomst. Giet eenvoudigweg het schoonmaakmiddel in de tank, bouw druk op in de drukspuit en begin. Het reinigingsschuim hecht zich optimaal aan de velg of de carrosserie, kan intensief inwerken en zorgt voor een blinkend schoon resultaat. En GLORIA heeft ook de juiste drukspuit voor de verneveling van bijvoorbeeld remmen- of velgenreiniger. De handsproeiers CleanMaster Extreme EX 05, 10 en 100 zijn echte experts als het gaat om de verneveling van oplosmiddelhoudende vloeistoffen.

Om u van alle benodigdheden voor een schone buitenboel te voorzien, biedt GLORIA natuurlijk ook effectieve reinigingsmiddelen aan. De TOP FOAM autoshampoo, de speciale reiniger voor diverse steenoppervlakken of de hout/WPC-speciaalreiniger. Voor de verneveling kunt u het beste een schuimsproeier gebruiken, zodat het middel optimaal op het oppervlak kan inwerken. Een schone zaak met langdurig effect!

Bekijk assortiment van Crescent


Aan het laden
Aan het laden