Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.Ons verhaal is eenvoudig, en in zekere zin kunnen we veel conclusies trekken.
Zoveel grote uitvindingen worden geboren met dezelfde ingredi├źnten.

  • Een noodzaak.
  • Een inventieve geest.
  • De passie om na te streven.
  • Een obsessie voor kwaliteit.
  • Een uniek gepatenteerd resultaat.
De Gutster Demo Bar is het resultaat van een aannemer die al 30 jaar in het vak zit en elke dag met zijn handen werkt. Hoewel slopen vaak maar een klein deel van het werk was, kon het vaak het meest tijdrovend werk zijn. De kraaienstang werd oorspronkelijk uitgevonden om wagenwielen te repareren en het eerste gedocumenteerde gebruik was in 1748 in Frankrijk. Het ontwerp was sindsdien niet meer veranderd en er moest een betere manier komen.

Het begon met een concepttool. Er volgden constante updates, die allemaal het resultaat waren van on the job gebruik. Er werd niets verzonnen op een tekenbord - de Gutster was volledig ontwikkeld in het veld. Na jaren van perfectionering werd de Gutster Demo bar geboren, gepatenteerd en op de markt gebracht.

We zijn erg trots op wat we hebben uitgevonden, en het goede nieuws is dat we niet zijn gestopt. Meer nieuwe demogereedschappen zijn onderweg!

Naar productpagina >Aan het laden
Aan het laden