Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
OVER HAILO Hailo zet zich sinds de oprichting in 1947 in om het werk gemakkelijker en veiliger te maken voor professionals uit de handel en industrie en voor doe-het-zelvers. Als toonaangevende fabrikant van laddersystemen, traptreden en afvalbakken bieden wij onze klanten een breed scala aan innovatieve producten die toonaangevend zijn. Hailo geeft voortdurend nieuwe impulsen aan de markt met zijn toekomstgerichte productinnovaties. Vandaag de dag worden Hailo producten verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Innovaties zijn een kwestie van principe voor Hailo - en kwaliteit een kwestie van traditie. Ons handelsmerk - de rode Hailo-dot - staat voor de ultieme kwaliteit en veiligheid, iets waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Dit wordt gegarandeerd door onze jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkelingen en ons DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem.

Innovatieve producten - creatieve marketing

Als kwaliteitsmerk zijn wij een sterke partner voor de detailhandel. Wij ondersteunen onze retailers actief met innovatieve reclame- en verkooppromoties. Hun succes is ons doel!


Bekijk assortiment van Crescent


Aan het laden
Aan het laden