Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Luchtreinigers tegen corona

Virussen, bacteriën en andere ziektekiemen bevinden zich niet alleen op oppervlakken, maar ook in de lucht, vooral binnenshuis. Als mensen samenkomen in ruimtes zoals kantoren, klaslokalen, restaurants of sportscholen, zweven er aerosolen en virussen door de ruimte. Deze druppeltjes kunnen urenlang in de lucht blijven hangen en tot infectie leiden, zelfs als de geïnfecteerde persoon niet meer in de ruimte is.

Een luchtreiniger vermindert de concentratie van virussen en ziektekiemen en andere verontreinigende stoffen zoals stof, pollen en allergenen die zich in de binnenlucht bevinden. Ze kunnen ook helpen om de concentratie van het huidige Coronavirus in de kamerlucht aanzienlijk te verminderen. Heylo beschikt over kwalitatief hoogwaardige luchtreinigers om de kans op besmettingen tot een minimum te beperken.Heylo luchtreinigers

HL800_1.jpg

Heylo luchtreiniger HL800

Item No. HL800
€ 1.115,00 In winkelwagen


Heylo luchtreinigers voor bouw, industrie en handel

Onze producten drogen gebouwen, verwarmen bouwterreinen, ventileren ruimtes, filterenstof of zorgen voor de juiste temperatuur in tenten en ruimtes voor evenementen. Veilig en efficiënt! Wij bieden het complete programma voor de bouwsector: mobiele kachels, drogers, ventilatoren, luchtfilters, stofbeheersingssystemen en de bijbehorende benodigde meettechniek. In onze seminars voor handel en servicepartners bieden wij actuele kennis om succesvol te zijn op de markt.


Meer weten over luchtreinigers?

Lees meer via de link Heylo Luchtreinigers.

Bekijk assortiment van Gys
Aan het laden
Aan het laden