Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Hultafors - Handgereedschap voor vakmensen

Hultafors ontwikkelt en produceert handgereedschappen voor timmermannen, elektriciens, loodgieters, metselaars en andere professionele vakmensen die hoge eisen stellen aan functionaliteit, precisie en ergonomie. Het begon allemaal in 1883, toen Karl-Hilmer Johansson Kollén in Zweden ontwierp wat vandaag de dag de wereldberoemde en tijdloze klassieker, de duimstok is.De filosofie van Hultafors

Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele gebruikers om de werkdag zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Gebruikers worden betrokken bij het testen van nieuwe producten totdat iedereen tevreden is. Dit is de manier om ervoor te zorgen dat Hultafors zijn belofte kan waarmaken.

"Gereedschap waarop je kunt vertrouwen"


Het resultaat is een brede selectie betrouwbare handgereedschappen voor meten, markeren, snijden, slaan en nivelleren. Maar ook wrikken en slopen.

Hultafors gereedschap is ontworpen in het belang van de gebruiker. Men streeft ernaar producten met een ergonomisch ontwerp te ontwikkelen, die lang meegaan en gemaakt zijn van duurzame materialen. Zo wordt het maximale uit de levensduur van de producten gehaald en tegelijkertijd de negatieve impact op het milieu beperkt.

De tien iconen van Hultafors

Hultafors heeft tien gereedschappen geselecteerd die duidelijk aantonen waar Hultafors en zijn ontwerpfilosofie voor staan. Gereedschappen die in hun tijd innovatief waren en nu nog relevant zijn ten aanzien van ontwerp en gebruik.

Populaire handgereedschappen

Bekijk direct enkele populaire Hultafors categorieën door op een van onderstaande links te klikken:
Aan het laden
Aan het laden