Uw eigen prijzen inzien, eenvoudig bestellen en een snelle levering
Laden
Bezig met toevoegen...

Bekijk assortiment van Jokari

Jokari is opgericht als klein bedrijf in elektronica en hifi apparatuur in 1949 door Josef Krampe. Door de vele aanvragen van kabels heeft Josef ingespeeld op die vraag en ontwikkelde daarom als eerste het ontmantelingmes. Ook wel bekend als: de Striptang.

Momenteel worden de producten van Jokari wereldwijd verkocht, wordt  het assortiment voortdurend uitgebreid en worden innovatieve ideeën gerealiseerd. 

Jokari-Krampe GmbH (Limited) is marktleider in het strippen en ontmantelingstechnologie voor alle soorten van draden, kabels en leidingen. Jokari produceert professionele tools voor vrijwel alle toepassingsgebieden waar draden moeten worden verwerkt: gemakkelijk, snel en veilig. Onze kabel messen, kabel en draad strippers zijn, met een paar uitzonderingen, TÜV- en GS-gecertificeerd - ze streven naar een veilige afhandeling van al hun producten. Als een gerenommeerde specialist met meer dan 45 jaar ervaring zijn zij continu innovatieve oplossingenaan het ontwikkelen en hun assortiment te verbreden.
 
Laden
Laden