Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Paulmann al 40 jaar passie voor licht

- Realiseer jouw lichtideeën -


Paulmann is een familiebedrijf met hoofdvestiging in het Nedersaksische Springe (Duitsland). Vertegenwoordigingen en activiteiten vinden in ruim 40 landen plaats. De vooraanstaande fabrikant in de verlichtingsbranche heeft in ruim 35 jaar diverse Design Awards gewonnen waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Met meer dan 2.500 producten en lichtsystemen helpt Paulmann klanten aan inspiratie, advies en begrijpelijke montagehandleidingen om elk individueel verlichtingsidee te realiseren.

Samenwerking met VSA

Paulmann Licht GmbH is per 1 augustus 2014 een samenwerking aangegaan met de Nederlands-Belgische onderneming VSA. Hiermee verhoogt deze toonaangevende fabrikant haar activiteiten in de Benelux.

Paulmann Assortiment


Binnenverlichting

De juiste verlichting zorgt ervoor dat mensen zich thuis echt goed voelen. Voor elke toepassing in en rond het huis creëert u met passende lampen een bijzondere sfeer die je woonconcept en je interieurstijl accentueert. Paulmann heeft voor verschillende binnenruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoor veelzijdige mogelijkheden. Lichtoplossingen zijn railsystemen, inbouwlampen, LED-strips, LED-profielen, LED-panelen, hanglampen , staande lampen en wandlampen.

Buitenverlichting

Een buitenlamp geeft sfeer en buitenverlichting is ieder seizoen onmisbaar in de tuin. Geniet van de verschillende sferen die u kunt creëren met buitenverlichting en geef uw tuin een boost! Paulmann heeft voor elke plek buitenshuis de juiste verlichting. Terrasverlichting, huisnummerverlichting, wandarmaturen, tuinpadverlichting en verlichting voor overkappingen. Er zijn ook verschillende tuinverlichtingssystemen beschikbaar zoals het Plug & Shine doe-het-zelf systeem. Zoekt u tevens een milieuvriendelijke oplossing? Denk dan eens aan een Solar lamp die op zonne-energie werkt.

Verlichtingsmiddelen

De perfecte verlichting van uw huis hangt ook af van het gebruikte verlichtingsmiddel. U kunt kiezen uit verschillende verlichtingsmiddelen die elk hun eigen voordelen bieden. Decoratieve verlichtingsmiddelen kunnen perfect worden afgestemd op het interieur. Daarnaast biedt Paulmann alle gangbare lichtbronnen aan zoals LED-lampen, LED-filamenten, halogeenlampen, dimbare lampen en fluorescentielampen.

Smart Home - Het slimme verlichting systeem

Ontdek ook de Smart Home producten van Paulmann waarmee het huis op intelligente wijze kan worden verlicht. Om de beleving zo comfortabel mogelijk te maken, gaat de besturing precies zoals gewenst: met een afstandsbediening, app of spraakcommando.

Binnenverlichting

Veelzijdige lichtoplossingen voor binnenshuis

Buitenverlichting

Veiligheid en decoratie voor buitenshuis

Lichtbronnen

Ruime keuze in vorm en techniek

Brochure

Bekijk de meest recente Paulmann brochure
Bekijk assortiment van Paulmann

Waar zijn de producten van Paulmann te koop?

In circa 300 bouw- en meubelmarkten en vakwinkels toont Paulmann samen met VSA een veelzijdig assortiment als compleet shopconcept en aan de hand van productpresentaties. Tegelijkertijd zal de onderneming het gespecialiseerde distributiepakket Paulmann PRO via de groothandel aan installateurs gaan leveren.

Aan het laden
Aan het laden