Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Bekijk assortiment van Philips

Al meer dan 120 jaar gaat Philips Lighting voorop als het om innovatie gaat. Ze gebruiken alle mogelijkheden van licht om ervoor te zorgen dat mensen zich comfortabeler voelen en productiever zijn, door hoogwaardig licht te leveren in openbare ruimten, bedrijfsruimten en thuis. Philips gebruikt licht om ervoor te zorgen dat mensen zich gelukkiger en veiliger voelen, met licht dat hen amuseert, inspireert en informeert, steden levendiger maakt en beter voldoet aan de alledaagse behoeften van mensen.

Verder brengen ze meer dan alleen licht met connected verlichtingsoplossingen voor onder andere woningen, winkels, kantoren en steden.

Philips was altijd al een ware pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige, energiezuinige LED-verlichting. En nu brengen ze verlichting naar een volledig digitale wereld waarin zij mensen, plaatsen, armaturen en apparaten verbindt. Philips voorspelt een dag in de nabije toekomst waarop al onze lampen, armaturen en systeemoplossingen digitaal zullen zijn en klaar om in netwerken te worden opgenomen.

Aan het laden
Aan het laden