Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Logo Pica
Pica is marktleider in de branche van markeerstiften. De stiften van Pica zijn van de hoogste kwaliteit. Het Duitse bedrijf heeft bij de productie ook gedacht aan duurzaamheid en design.

Bekijk assortiment van pica


Meer informatie over de producten van Pica:
Pica markering display

· Pica was het eerste bedrijf dat de "diepe gaten markeerstift" op de markt bracht. Dit blijkt achteraf een groot succes. Vele bedrijven hebben dit product proberen te kopiëren maar niemand kwam in de buurt van de originele deep hole marker van Pica. Een uniek, fantastisch product.

· Pica maakte een einde aan het weggooien van uitgedroogde markeerstiften. D.m.v. uitdraaibare koppen kunnen uitgedroogde stiften makkelijk vervangen worden door nieuwe koppen. 

· Pica bracht de telescopische stiftkop op de markt. Deze kop is in lengte verstelbaar tot 7 mm, waardoor je met één stift vele mogelijkheben hebt.

· Pica's markeerstiften hebben een uniek en gebruiksvriendelijk design. 

· Pica houdt rekening met zware werkzaamheden door de BIG Dry markeerstift op de markt te brengen. Deze groot markeerstift gaat lang mee en is perfect bestendigd tegen vuil.

· Pica bedacht ook voor scholen en vergaderruimtes een innovatieve markeerstift. De VISOR stift tekent met een droge gel op het bord. Het unieke van deze lijn is dat de stift vrijwel niet kan uitdrogen. De VISOR is ideaal voor scholen.  


Aan het laden
Aan het laden