Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

INTRODUCTIE


Smart Blades is DE echte specialist in multi-tool zaagbladen. Door focus en innovatie hebben we het assortiment opgebouwd om niet alleen een reeks best presterende multi-tool blades op de markt aan te bieden, maar ook die allerbeste all-round oplossing voor onze klanten en dealers te bieden. Met ons assortiment Universal Fitment, Starlock en Supercut bladen bieden wij de mogelijkheid om een superieur zaagblad te gebruiken voor alle grote merken van multi-tools.

SMART MISSION STATEMENT
Ons doel is ervoor te zorgen dat onze producten een groot aantal gebruikers in staat stellen om elke taak met succes te voltooien met gemak en perfectie met behulp van de beste gereedschap mogelijk voor de klus. Met behulp van onze multi-fit technologie bieden wij de mogelijkheid om met behulp van een superieur mes voor alle grote merken van multi-tool. Door onze steeds groeiende distributienetwerken zullen we ervoor zorgen dat u toegang krijgt tot deze superieure messen en waar je ook bent in de wereld. De Smart Multi-Tool zaagbladen bestaan uit 3 verschillende series:

De bekroonde SMART Paarse-series bestaat uit de Titanium Bi-Metal zaagbladen met zeer lange levensduur! Elk blad biedt dezelfde zaagprestaties (alleen de snij-breedte en diepte zijn anders!). De Purple-series zaagbladen zijn specifiek ontworden om niet alleen een geweldige houtsnede te geven (..waar de meeste gebruikers de zaagbladen eigenlijk voor nodig hebben!)… maar door het unieke design van de tanden en de nieuwste Purple-Titaniumcoating zijn de zaagbladen uitermaten geschikt voor het doorzagen van spijkers, koperen buizen … zelfs schroeven. De Purple-series zaagbladen hebben een langere levensduur dan ieder ander Bi-Metal zaagblad en behoud zijn unieke scherpe tanden voor duurzaam zagen van hout. Dat is waarom wij zeggen “de SMART Purple-series is gewoon de beste zaagblad oplossing!”

Premium SMART-zaagbladen en accessoires voor elke vakman. De SMART Professional Blue range bevat de originele SMART-zaagbladen en de bekroonde Nail Buster Extreme serie. Het oorspronkelijke concept is ontstaan in 2006, sinds dien is het assortiment geëvolueerd en uitgebreid met onder andere de serie
SMARTLOCK-zaagbladen voor de nieuwere Starlock-machines.
SMART TRADE-SERIE (GROENE SERIE)Een uitgebreid assortiment van SMART-zaagbladen en accessoires. Met zowel standaard als titaniumgecoate zaagbladen, biedt de SMART Trade-serie veel waar voor uw geld en indrukwekkende zaagprestaties. De Tradeserie bevat een complete multitooloplossing met vrijwel elk type blad en accessoire voor de SMART-tool! In het assortiment vindt u onder meer een aantal SMART-innovaties en bekroonde houtzaagbladen om ervoor te zorgen dat u altijd SMARTer kunt werken; niet harder!Aan het laden
Aan het laden