Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Stanley - Professionele handgereedschappen sinds 1843

Bent u een kleinhandelaar die zijn klanten eersteklasproducten wilt aanbieden, of een ervaren eindgebruiker op zoek naar het beste gereedschap – Stanley is hier om u te dienen.

Stanley is trots op zijn reputatie op het veld van uitmuntendheid. Wij leggen ons onverdroten toe op het uittesten, ontwerpen en verbeteren van onze producten om de kwaliteit en maximale werking ervan te garanderen. Het handhaven van onze status als ’s werelds beste in wat we doen is belangrijk voor ons en precies wat u verwacht van een naam als Stanley.

The Stanley Works, oorspronkelijk een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren gevestigd in New Britain, Connecticut, werd in 1843 opgericht door Frederick T. Stanley. Een paar jaar later, in 1857, stichtte Fredericks neef, Henry Stanley, The Stanley Rule and Level Company. In 1920 fuseerde The Rule and Level Company met The Stanley Works om daar uit te groeien tot de beroemde afdeling Handgereedschap.

In de loop van de jaren ontwikkelde The Stanley Works enkele van de meest innovatieve en nuttige werktuigen ooit. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de Bailey® schaaf, de Surform® frees, de PowerLock ®rolmeter en meest recent nog het FatMax™ productassortiment. Vandaag behoort Stanley meer dan ooit tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie.

Populaire categorieën

Opbergsystemen

Messen

Rolbandmaten

Handgereedschap

Bekijk assortiment van Stanley

Aan het laden
Aan het laden