Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bekijk assortiment van Telesteps

Telesteps is opgericht in 1996 en is een apart segment in de International Gunnebo Industrier AB Group met in totaal ruim 1.000 werknemers en een omzet van ongeveer 200 miljoen Euro. De ontwerp, productontwikkeling en kwaliteitscontrole faciliteiten zijn gelokaliseerd in het hoofdkantoor van Telesteps in Tranås (Zweden). De producten van Telesteps vinden tevreden klanten via distributeurs en retailers in 40 landen.

Wat begon als uitvoering van een standaardladder is snel uitgegroeid tot een compleet assortiment van telescopische ladders, trappen, combi ladders en zoldertrappen. Ze zijn zeer makkelijk in gebruik, te vervoeren en op te bergen. Telesteps® is 10 ladders in één!
 


Eenvoud

Telescopische ladders kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met één handeling en het is net zo snel de ladders veilig te stellen voor gebruik. Rode knopen onder elke stap geven aan dat de ladder klaar is voor gebruik en hebben een belastbaarheid tot 150 kg. Ingeschoven zijn de producten van Telesteps licht en gemakkelijk te vervoeren.

Flexibiliteit

Met hun telescopische functie en minimale radius zijn de ladders uitstekend geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Ze kunnen ook worden aangepast in lengte om zo de optimale hoogte te bereiken voor de taak die u gaat uitvoeren. Op deze manier is een telescopische ladder vele ladders in één - steeds de juiste lengte voor de taak. Het assortiment van Telesteps omvat ook slimme accessoires, zoalseen verstelbare veiligheidsvoet, top support en werkbladen. Ze maken uw werk gemakkelijker.

Veiligheid

Eenvoud en flexibiliteit zijn allemaal zeer goed, maar de prioriteit is veiligheid. De ladders worden met de hand gemonteerd en allemaal getest, één voor één. Veiligheid betekent ook dat je een ladder van de juiste hoogte voor de taak hebt due stevig staat in de juiste hoek ten opzichte van de muur. De ladders en platforms zijn gemaakt van robuuste aluminium met ruw kunststoffen details en al onze werktuigen zijn gecertificeerd volgens NEN-EN 131, SP, TÜV / GS, NEN 2484.

Product categorieën

  • Leun ladders
  • Combinatie ladders
  • Zolder ladders
  • Werkplatforms
  • Accessoires
     
Aan het laden
Aan het laden