Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bekijk assortiment van Telesteps

Telesteps

Telesteps is opgericht in 1996 met in totaal ruim 1.000 werknemers. Het ontwerp, de productontwikkeling en kwaliteitscontrole faciliteiten zijn gelokaliseerd in het hoofdkantoor van Telesteps in Tranås (Zweden). De producten van Telesteps vinden tevreden klanten via distributeurs en retailers in 40 landen.

Wat begon als uitvoering van een standaardladder is snel uitgegroeid tot een compleet assortiment van telescopische ladders, trappen, combi ladders en zoldertrappen. Ze zijn zeer makkelijk in gebruik, te vervoeren en op te bergen.

Eenvoud
Telescopische ladders kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met één handeling en het is net zo snel veilig te stellen voor gebruik. Rode knoppen onder elke stap geven aan dat de ladder klaar is voor gebruik en hebben een belastbaarheid tot 150 kg. Ingeschoven zijn de producten van Telesteps licht en gemakkelijk te vervoeren.

Flexibiliteit
Met hun telescopische functie en minimale radius zijn de ladders uitstekend geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Ze kunnen ook worden aangepast in lengte om zo de optimale hoogte te bereiken voor de taak die u gaat uitvoeren. Op deze manier is een Telesteps telescopische ladder vele ladders in één - steeds de juiste lengte voor de taak. Het assortiment van Telesteps omvat ook slimme accessoires, zoals een verstelbare veiligheidsvoet, top support en werkbladen. Ze maken uw werk gemakkelijker.

Veiligheid
Eenvoud en flexibiliteit zijn allemaal zeer belangrijk, maar de prioriteit is veiligheid! De ladders worden met de hand gemonteerd en allemaal getest, één voor één. Veiligheid betekent ook dat je een ladder van de juiste hoogte voor de taak hebt dus stevig staat in de juiste hoek ten opzichte van de muur. De ladders en platforms zijn gemaakt van robuuste aluminium met ruw kunststoffen details en al onze werktuigen zijn gecertificeerd volgens NEN-EN 131, SP, TÜV / GS, NEN 2484.

Telesteps Prime Line

Prime is de eerste telescopische ladder met een driehoekig buisontwerp, waardoor de ladder torsiestijf en sterker is dan ooit tevoren. De ladder is ontworpen om gebruikt te worden in een hellingshoek van 75 graden en met de brede, schuine en gegroefde treden die horizontaal met de grond liggen, betekent dit ook dat u zich altijd veilig voelt. Met Prime hebben we alles meegenomen wat we weten over ontwerpen kwaliteitsladders en begon een nieuw tijdperk. Hier komen veiligheid, kwaliteit en design samen.

Telesteps Classico Line

De eerste in zijn soort. Hier zetten we de norm voor wat je mag verwachten van een telescopische ladder. De ladder kan op de optimale hoogte worden afgesteld om aan uw wensen te voldoen. Hij is klein en compact voor opslag en transport en met de telescopische functie zijn de ladders perfect in kleine ruimtes.

Telesteps  Eco Line

Eenvoudig sluitsysteem met slechts twee knoppen. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk in gebruik zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. De Eco Line heeft het elegante luchtdempingssysteem ingebouwd om beknelling van vingers te minimaliseren en voor een gecontroleerd sluiten van de ladder. Het is niet alleen veilig, maar maakt de ladder tegelijkertijd gemakkelijker te gebruiken.

Telesteps  Loft Line

Met het eenvoudige vergrendelingsmechanisme van Telesteps is het gemakkelijk om de ladder uit te trekken en staat deze tot uw beschikking. Ontgrendel de borgpennen en duw de ladder voorzichtig weer omhoog - Voila! De zolder ; Uw nieuwe favoriete plek om te zijn

Telesteps  Solid Line

Het platform kan op de optimale hoogte worden afgesteld om aan uw behoeften te voldoen. Het is klein en compact voor opslag en transport en met de telescopische functie is het platform perfect in kleine ruimtes. Eenvoudig sluitsysteem. Brede treden voor een veiligere ervaring. Ingebouwde handgreep voor gemakkelijk dragen. Ontworpen voor zware werkomgevingen. Het ideale platform voor de persoon die lange tijd in dezelfde ruimte staat. Het meest stabiele en flexibele platform dat u ooit zult gebruiken.


Aan het laden
Aan het laden