Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Missie & Visie


VSA is een servicegericht Brabants familiebedrijf met diverse exclusieve importeurschappen, waarbij onze mensen en de organisatie centraal staan. VSA levert exclusief een grote range aan bekende A-merken (aan B-to-B klanten) middels een omnichannnel benadering van de markt met daarnaast eigen sourcing van producten op het gebied van verlichting en gereedschappen. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit haar eigen magazijn. Onze partners zijn de elektrotechnische groothandel, de bekende DHZ gerichte retailers en de bouw & industrie gerichte groothandel. Hier zorgen wij voor een hoge kwaliteit van contact, service, efficiency en leveringen van al onze producten.

Het onderhouden van een prettige en duurzame manier van partnerschap met onze klanten en leveranciers is een belangrijk uitgangspunt om onze doelstellingen te verwezenlijken.

Het doel is om voor de lange termijn een gevestigde naam in de markt te behouden en deze naam door een gemiddelde groei en een gezonde winst te blijven waarborgen. Hierbij houden wij vast aan onze kernwaarden: Kwaliteit, Ontzorgen, Ontwikkeling en Service.

VSA - "The Difference is Quality"


De sterkste schakel voor merken die het maken!
The strongest link for brands that get the job done!


Aan het laden
Aan het laden