Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Nieuws

 • VSA Nederland en VSA Belgium gaan verder als 1 organisatie 8-12-2022
  VSA Nederland en VSA Belgium gaan verder als 1 organisatie.
 • Nieuw bij VSA - Alutec aluminium transportkisten en opbergboxen - 22-7-2021
  Alutec München heeft ruim 30 jaar ervaring in het produceren van aluminium kisten, transportkisten en opbergboxen.  Alle boxen zijn van topkwaliteit en eenvoudig in gebruik.
 • VSA schiet ziekenhuizen te hulp 20-3-2020
  Door het Corona virus is de vraag naar mondkapjes vele malen hoger dan het aanbod. Hierdoor grijpen ziekenhuizen steeds vaker mis, terwijl juist zij deze bescherming het hardste nodig hebben.
 • GYS actualiteiten 6-2-2019
   ● GYS is het startpunt van de "French Fab Tour 2019"
  ● GYS bouwt een nieuw logistiek centrum in Frankrijk
  ● De nieuwe POWERDUCTION catalogus
  ● GYSFLASH: serie wordt uitgebreid met een nieuwe 20 A multi-volt lader
  ● De CUTTER 30FV : een 30 A plasma snijder met een snijcapaciteit tot 15 mm

 • STEINEL CAMLight 9-11-2018
  In de huidige maatschappij waar alles draait om bereikbaarheid, Image title internet en app’s heeft sensor- en verlichtingsfabrikant STEINEL de CAMLight ontwikkeld. Een op het eerste gezicht normale  buitenlamp met een mooi design. Buiten de bekende sensortechnologie van STEINEL bevat deze lamp ook een camera met intercom functie. U kunt nu 24/7 zien wie er voor uw deur staat en zelfs communiceren met diegene. Het maakt niet uit waar u bent – in uw woonkamer of op vakantie.

 • eNet - Eén standaard – vele mogelijkheden 6-11-2018
  Image title Zonder ingrijpende en arbeidsintensieve aanleg aan nieuwe installaties kunnen gebouwen met eNet probleemloos worden uitgerust met intelligente Smart-Home technologie, ook in bestaande bouw.
 • Aantal inbraken vele malen hoger in de winter 24-8-2018
  De zomerperiode gaat weer richting het einde en de gezellige, donkere winterdagen staan voor de deur. Helaas zit er een nadeel aan de winterperiode... De omstandigheden voor inbrekers zijn ideaal.
 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van januari 17-1-2018
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys.
  Over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden.


 • SensorBeach-Event van Steinel een succes 21-9-2017
  Op 15 september stond het SensorBeach-Event gepland. Een informatief event voor professionele verlichting en sensoren met een ontspannen en relax sfeertje op het strand in Scheveningen.

  Sensorbeach
 • Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsinrichting? 25-7-2017
  Afbeeldingsresultaat voor logo bott Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar heeft u nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan? In onze nieuwe blog helpen wij je hierbij graag. Onderstaand vind je een aantal punten waar je op moet letten en wat van belang kan zijn voor jouw inrichting.

 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van juli 2017 20-7-2017
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden. • Opnieuw een gerealiseerd LiveLink project Steinel 24-5-2017
  Opnieuw heeft Steinel een project gerealiseerd met LiveLink. Dit keer in het ZuSteinelid-Hollandse Leiden in de zaal van de plaatselijke tafeltennisvereniging. In samenwerking met installateur Alex van Driel zijn er 4 controllers en 8 schakelkoppelaars geïnstalleerd.
 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van mei 2017 15-5-2017
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden. • Uniek project Steinel bij Techno Telematica 3-4-2017
  LiveLinkDe eerste camerasensor, HDP2 KNX, is geplaatst in Nederland. Engineers vanuit Steinel Duitsland en Tsjechië hebben de sensor geïnstalleerd bij Techno Telematica in Hoofddorp. De HDP2 is gekoppeld aan vier werkplekken en aan LiveLink door middel van een LiveLink KNX Gateway. De camera telt mensen in een zittende en een staande positie. Hierdoor is het makkelijkst zien welke plaatsen bezet zijn en welke niet.

 • De wereld van lassen: maart 2017 17-3-2017
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden. • Nieuw project Steinel: Fontein Elektrotechniek 23-2-2017
  Steinel ProfessionalSteinel heeft opnieuw een project opgeleverd met LiveLink;
  Fontein Elektrotechniek.


 • VSA opnieuw bij Bouwbeurs Utrecht 16-1-2017
  BouwBeurs Van 6 tot en met 10 februari staat VSA op de Bouwbeurs in Utrecht. De volgende merken worden vertegenwoordigd:
  Scheppach, Leica, Irwin, Lenox, Master, Steinel, Novus en Telesteps.


 • Geen elektriciteit voor verlichting, geen probleem 2-12-2016
  Xsolar L-SVoor The British School in Voorschoten hebben Steinel en VSA een prachtige oplossing mogen bieden voor een "probleem" die de school had.

  Bekijk de foto's op de volgende pagina >


 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van november 25-11-2016
  Logo Gys De Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden. • De top 10 van Scheppach 25-11-2016
  ScheppachScheppachis een bekend merk voor veel mensen. De Duitse fabrikant is specialist in houtbewerkingsmachines en laat dat keer op keer zien met producten van geweldige kwaliteit. De prijzen die Scheppach hanteert voor deze producten zijn zeer voordelig te noemen. Hierdoor is de prijs/kwaliteitverhouding uniek. Mensen die bekend zijn met machines van Scheppach zullen dit bevestigen.

 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van oktober 28-10-2016
  Logo Gys De Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden. • Heaters kiezen en kopen: waar te beginnen? 27-10-2016
   Heaters kiezen. Als je nog nooit eerder een heaterhebt gekocht, dan zal het een lastige klus worden. Er zijn veel verschillende soorten heaters, die allemaal voor- en nadelen hebben.

  Het is belangrijk om te weten welke oppervlakte de heater moet verwarmen en op welke locatie deze moet komen te staan. Moet de heater een grote tent warm houden of wordt de heater gebruikt voor het verwarmen van een terras? Verder heb je de keuze uit diesel heaters, elektrische heaters en gas heaters. Tussen deze soorten zitten beduidende verschillen. In dit blog helpen we jou op weg met de aankoop van een heater. 
 • VSA is FD Gazelle! 17-10-2016
  Image title VSA is verheugd met het nieuws dat wij tot de FD Gazellen van 2016 horen. De FD Gazellen Award is een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Uiteraard is VSA vereerd met deze benoeming.
 • Nieuwe VSA Shop krant Winter Editie 7-10-2016
  Download VSA presenteert met trots de nieuwe VSA Shop krant, Winter Editie 2016.

  Deze krant is geldig tot en met 30 september 2016. Uiteraard is het mogelijk om kranten te bestellen, neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer (0499) 57 18 10 of stuur een e-mail naar  info@vanspijk.nl met VSA-Shop Winter 2016 als onderwerp en geef in de mail aan hoeveel kranten u wenst te ontvangen. De VSA-shop krant is verpakt in bundels van 30 stuks in een VSA Shop display-box.

  Download de pdf versie van de VSA Shop krant hier.

  (Let op het is 40 Mb)
 • Samenwerkingsverband VSA en Sievert 3-10-2016
  Afbeeldingsresultaat voor logo sievertVanaf 1 oktober 2016 zijn de producten van Sievert bij ons te verkrijgen. Sievert blijft zelf leveren maar adviseert om kleine bestellingen in Nederland te regelen via VSA.
 • Invalzaag van Scheppach komt zeer goed uit test 22-9-2016
  5901802915_1.jpgEen 1200 watt invalzaag inclusief rail en een extra 160 mm zaagblad voor 199 euro. Zo’n aanbieding van een kwaliteitsmerk krijgen we niet vaak.

  Scheppach gooit met de CS55 / PL55 de knuppel in het hoenderhok. Wij pakken ’m op en gaan aan de slag met een prijsbreker.


 • De juiste verlichting kiezen: Hoe doe je dat? 21-9-2016
  Licht bepaalt een groot deel van de sfeer in huis. Op de juiste plaats, de juiste verlichting. Dat blijkt niet altijd mee te vallen.

  Welke stappen moet je nemen om de juiste verlichting te kiezen? In dit blog hopen we je te helpen in het kiezen van de juiste lampen. • Verschil tussen bewegings- en aanwezigheidsmelders 11-8-2016
  034689_1.jpgBewegings- en aanwezigheidsmelders verschillen hoofdzakelijk in hun registratie-eigenschappen en de toepassingsgebieden. Welke techniek waar wordt toegepast, is afhankelijk van de betreffende situatie.


 • Steinel sensortechnologie met Smart Remote 10-8-2016

  De IR QUATTRO SLIM in combinatie met de Smart Remote: aanwezigheidsmelders van topkwaliteit eSteinel-logoenvoudig installeren in korte tijd.


 • Scheppach komt met nieuwe producten 29-7-2016
  Scheppach heeft twee nieuwe producten in het assortiment in de categorie van houtbewerking. Scheppach

   
 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van juli 28-7-2016
  Elke maand komt Gys met een Nederlandse nieuwsbrief over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys.
  Logo Gys

 • Maak kennis met het grote merk Steinel 15-7-2016
  Steinel is marktleider in sensorverlichting. Vanaf 1959 houdt het bedrijf zich aSteinel-logol bezig met sensortechnologie en verlichting. De groei die de Duitse fabrikant heeft gemaakt is gigantisch maar zeker niet vreemd.


 • Effectieve bedrijfsinrichting 13-6-2016
  Praktisch. Effectief. Efficiënt.
  Als we nadenken over bedrijfsinrichting is pragmatisch zijn de beste weg om tot het ideale resultaat te komen.   
 • Waarom goede werkkleding zich altijd terugbetaalt 13-5-2016

  We zien werkkleding meestal als iets vanzelfsprekends. Als je fysiek werk verricht, hoort (goede) 
  werkkleding er nou eenmaal bij! Bedrijfskleding komen we in allerlei soorten en maten tegen en daarin worden nogal wat eisen gesteld. Werkkleding daarentegen vinden we veel vanzelfsprekender.
 • Nieuwe VSA Shop krant Zomer Editie 21-4-2016
  VSA Shop KrantVSA presenteert met trots de nieuwe VSA Shop krant, Zomer Editie 2016. Bekijk de nieuwste acties en aanbiedingen.

  Deze krant is geldig tot en met 30 september 2016. Uiteraard is het mogelijk om kranten te bestellen, neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer (0499) 57 18 10 of stuur een e-mail naar info@vanspijk.nl met VSA-Shop Zomer 2016 als onderwerp en geef in de mail aan hoeveel kranten u wenst te ontvangen. De VSA-shop krant is verpakt in bundels van 30 stuks in een VSA Shop display-box.

  Download de pdf versie van de VSA Shop krant hier.

  (Let op het is 40 Mb)
 • Je pand beveiligen; dit kun je zelf al doen! 21-4-2016

  De nieuwsberichten over inbraak bij woonhuizen en kantoorpanden laten regelmatig verschillende berichteImage titlen horen; waar in de regio’s Noord-Brabant afgelopen jaren veel inbraken zijn toegenomen, lijken ze op andere plekken wat af te nemen.
 • In 5 stappen de juiste bedrijfswageninr. bepalen 7-3-2016
  Als ondernemer is je bedrijfswagen één van je belangrijkste tools. Dat maakt het extra belangrijk Image title
  dat deze wagen vóór je werkt en de inrichting van je bedrijfswagen is daarin misschien wel de belangrijkste factor!    • De levensduur van je materiaal verlengen.. hoe? 11-2-2016
  Levensduur gereedschapWat je aankoop ook inhoudt.. bij het aankopen van een nieuw apparaat of een nieuw stuk gereedschap, denk je vaak nog niet na over vervanging. Logisch, toch? Je bent immers van plan hier nog een behoorlijke tijd mee te werken.


 • Nooit meer het verkeerde gereedschap? 5 tips 14-1-2016
  Image titleHet juiste gereedschap kiezen lijkt een vanzelfsprekende zaak. Toch gebeurt het zowel de particuliere als de zakelijke klusser regelmatig dat ze werken met materiaal dat niet voor een klus geschikt blijkt, de scherpe aanbieding uiteindelijk duurkoop blijkt óf dat de andere versie misschien toch beter was geweest. • Klimaatbeheersing.. meer dan airco & verwarming! 21-12-2015
  Image titleHet is helemaal niet gek dat bij de term ‘klimaatbeheersing’ we vooral denken aan warm of koud. Zeker nu in de winter (ook al is hij zacht), is het kouden-voeten-gevoel overheersend terwijl we in de zomer graag van verkoeling gebruik maken in hete warme kantoorpanden, huizen met platte daken of warme zolder- en werkkamers.  • Nieuwsbrief Juli 2015 7-12-2015
  VSA nieuwsbrief van juli 2015. Inhoud: Leica Disto S910, Powerstairs artikel en nieuwe prijzen.
 • Zo adviseer én bescherm je de Doe-Het-Zelver 11-3-2015
  Image titleAls bouwmarkt kom je ze in alle soorten en maten tegen: De Doe-Het-Zelver.

  Ongeacht hoe capabel de DHZ-er is die je in je winkel treft; een ongeluk zit in een klein hoekje. Als bouwmarkt zit er een mooie kans én taak in het adviseren en beschermen van deze mensen. 


 • VSA verhuist naar nieuw pand 1-1-2015
  In de loop van de jaren is VSA van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een grootschalige leverancier met in haar leveringsprogramma een groot aantal gerenommeerde merken. In al die tijd heeft VSA al heel wat stappen gemaakt en nu staat misschien wel de grootste stap op het programma. VSA bouwt een gloednieuw pand en introduceert meteen ook een fris, nieuw logo met bijbehorende huisstijl.

Aan het laden
Aan het laden