Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Welkom bij Van Spijk Agenturen: Merken die het maken!


VSA vertegenwoordigt een groot aantal toonaangevende fabrikanten van verlichting, opbergsystemen, bedrijfs- en bedrijfswageninrichting, machines, elektrisch- en handgereedschap op de Nederlandse markt. De overeenkomst tussen deze fabrikanten is, dat het stuk voor stuk leveranciers zijn van absolute topproducten.

Samen vormen zij de basis voor een totaalpakket voor zowel de professionele gebruiker als voor de doe-het-zelver. In totaal vertegenwoordigt VSA circa 40 fabrikanten op de Nederlandse markt. Wanneer u bij ons aanklopt hoeft u meestal niet meer verder te zoeken!

Levering geschiedt grotendeels uit voorraad, vanuit het eigen magazijn in Oirschot. Vanuit dit magazijn vindt een groot deel van het uitgebreide assortiment, via een intensief dealernetwerk, haar weg naar de eindgebruiker.

VSA levert ook voor de Belgische markt een groot aantal toonaangevende A-merken. Een zeer courant assortiment, levering uit voorraad en een snelle service maken van VSA een toonaangevend bedrijf binnen onze branche. 


VSA Online


VSA maakt het door deze webshop makkelijk voor onze B2B-klanten om door het assortiment te bladeren. D.m.v. een account kan de klant zijn eigen prijzen en kortingen zien, prijslijsten en brochures downloaden, de totale orderhistorie bekijken en eenvoudig, snel bestellen. 

De orders die via de webshop lopen, worden direct verwerkt.


Bekijk hier onze bedrijfsfilm
Van Spijk B.V. 

VSA Belgium 

De Scheper 402
Hagelberg 29 
5688 HP Oirschot
B-2440 Geel 
Nederland
België 
+31 499 57 18 10
+32 14 25 60 50
+31 499 57 57 95
+32 14 25 60 59
info@vanspijk.nl
info@vsabelgium.be
www.vanspijk.nl
www.vsabelgium.be


Volg ons via Social Media

LinkedIn Facebook YouTube Twitter Blogspot Pinterest Google+
 
Aan het laden
Aan het laden